AETAP Castellon

CatalanEnglishSpanish

ventajas DE HACERSE SOCIO

INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT EMPRESARIAL

Assessorament i acompanyament empresarial (laboral, fiscal, internacional, LOPD, etc). Legislació i tramitació d’àmbit internacional, financer, mediambiental, noves normatives, ajuts o subvencions, reclamacions a l’administració,…

SERVEI DE RECURSOS HUMANS - AGÈNCIA DE COL·LOCACIÓ

Ajuts a la contractació i selecció de personal. Si busques personal, tenim el servei de borsa de treball gratuït pels nostres associats.

LOBBY

Actuem com a lobby de pressió davant de les Administracions Públiques i treballem per defensar el nostre territori amb l’objectiu de poder aconseguir que l’empresa sigui competitiva.

FORMACIÓ

Cursos subvencionats de formació contínua, adreçats a treballadors en actiu i amb preferència de places per als associats. També oferim formació a mida per les nostres empreses associades, només cal que ens diguis què necessites.

INFORMACIÓ

Informació periòdica amb temes d’actualitat i d’interès per al sector empresarial. S’envia gratuïtament a tots els associats.

ACTES I XERRADES

Actes, xerrades, col·loquis, jornades, programes empresarials… Sobre noves lleis i temes d’interès per a tots els nostres associats.

DIFUSIÓ

Servei de publicitat i difusió gratuïta de nous productes i/o ofertes a través del nostre butlletí digital.

HAZTE SOCIO